Ajankohta

3.4.2019 13:00 – 3.4.2019 15:00

Paikka

Avoinen toimisto

Tapahtumaluokka

Koulutus← Takaisin

Tässä maksuttomassa koulutuksessa yhdistyy teoria sekä käytäntö ja koulutuksen kesto kaksi tuntia. Koulutus on suunnattu niin Ankkuri-, Sebacon- kuin Sense -rekisterien pääkäyttäjille.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen tavoitteena on antaa alkusysäys pivot-taulukoiden tekemiselle tutustuen pivotoinnin perustoimintoihin ja hyödyntämismahdollisuuksiin.

Koulutus alkaa teoriatieto-osuudella, jonka jälkeen kukin osallistuja voi halutessaan jäädä harjoittelmaan pivointia parin käytännön esimerkin parissa sekä keskustelemaan muiden pääkäyttäjien kanssa hyviä käytänteitä jakaen. Pivot-harjoittelun pohjana käytetään kunkin osallistujan oman rekisterin jäsenlistausta.

On hyvä huomioida, että teoriaosiossa käytetään Excel 2016 –ohjelmistoversiota. Ja otathan mukaasi oman koneen, niin pääset tekemään harjoituksia jäsenrekisterissänne.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 29.3. ja mukaan mahtuu kahdeksan henkilöä (ensisijaisesti 1hlö/organisaatio). Mikäli sinun täytyy peruuttaa osallistumisesi, ilmoitathan asiasta. Jos kurssi on jo täynnä tai viimeinen ilmoittautumispäivä on mennyt, olethan yhteydessä kouluttajaan ja tiedustele mahdollisuutta liittyä joukkoon! Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on min. neljä henkilöä.

Lisätietoja: Sanna Judén, sanna.juden@avoine.fi

Tietosuoja
Tilaisuuden järjestäjä, Avoine Oy käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tapahtumaan liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Tilaisuuden järjestäjä ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Henkilötiedot poistetaan 20.6.2019 mennessä.

Tapahtuma on täynnä.