Ajankohta

15.4.2019 13:00 – 15.4.2019 15:00

Paikka

Avoinen toimisto

Tapahtumaluokka

Koulutus← Takaisin

Kouluksen sisältö

Tämän maksuttoman koulutuksen tavoitteena tarjota uusia niksejä, joilla raporttityökalusta saadaan otettua enemmän hyötyä irti sekä oppia rakentamaan joustavampia raportteja. 

Koulutuksen alussa tunnin mittaisessa teoriaosuudessa käydään läpi !-merkillä haku, päivämääräkoodien hyödyntäminen sekä eri ikäryhmien hakeminen. Tämän jälkeen on mahdollista jäädä harjoittelemaan raportointia oman rekisterin tietosisällöllä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 10.4. ja mukaan mahtuu kahdeksan henkilöä (alustavasti 1hlö/organisaatio). Mikäli sinun täytyy peruuttaa osallistumisesi, ilmoitathan asiasta. Kurssi toteutetaan, mikäli osallistujia on min. neljä henkilöä. Jos kurssi on jo täynnä tai viimeinen ilmoittautumispäivä on mennyt, olethan yhteydessä kouluttajaan ja tiedustele mahdollisuutta liittyä joukkoon!

Lisätietoja: Sanna Judén (sanna.juden@avoine.fi)

Tervetuloa mukaan!

 

Tietosuoja
Tilaisuuden järjestäjä, Avoine Oy käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tapahtumaan liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Tilaisuuden järjestäjä ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Henkilötiedot poistetaan 20.6.2019 mennessä.

Tapahtuma on täynnä.