Ajankohta

15.5.2019 13:00 – 15.5.2019 15:00

Paikka

Avoinen toimisto

Tapahtumaluokka

Koulutus← Takaisin

Jäsenrekisterin yksi kiistattomista hyödyistä arjen tukena on tietojen hakeminen ja raportoiminen. Jotta tässä pääsee alkuun, on hyvä ottaa perustaidot haltuun. Sense-rekisterin pääkäyttäjälle suunnatussa kahden tunnin maksuttomassa koulutuksessa käydään läpi seuraavat asiat:

  • Hakuehdot kenttätyypeittäin
  • Excel-vienti
  • Raporttien ja hakujen tallentaminen
  • Tallennettujen raporttien ja hakujen jakaminen muille käyttäjäryhmille
  • Lopuksi tehdään käytännönläheisiä raporttiharjoituksia

Oma kone on hyvä ottaa mukaan, jotta käytännönharjoittelu omassa rekisterissä onnistuu ja saat näin otettua heti opit käyttöön! 

Ilmoittautuminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.5. ja mukaan mahtuu kahdeksan henkilöä (alustavasti 1hlö/organisaatio). Mikäli sinun täytyy peruuttaa osallistumisesi, ilmoitathan asiasta. Kurssi toteutetaan, mikäli osallistujia on min. neljä henkilöä. Jos kurssi on jo täynnä tai viimeinen ilmoittautumispäivä on mennyt, olethan yhteydessä kouluttajaan ja tiedustele mahdollisuutta liittyä joukkoon!

Lisätietoja: Sanna Judén (sanna.juden@avoine.fi)

Tervetuloa mukaan!

 

Tietosuoja
Tilaisuuden järjestäjä, Avoine Oy käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tapahtumaan liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Tilaisuuden järjestäjä ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Henkilötiedot poistetaan 20.6.2019 mennessä.

Tapahtuma on täynnä.