Ajankohta

11.12.2019 09:30 – 11.12.2019 11:30

Paikka

Avoinen toimisto

Tapahtumaluokka

Koulutus← Takaisin

Tämä maksuton koulutus on suunnalttu Sense- ja Sense Sport -rekisterien pääkäyttäjille. Koulutuksessa tutustutaan monikanavaviestintään sekä otetaan haltuun jäsenviestinnän perusteet. Kahden tunnin koulutuksessa käydään läpi seuraavat asiat:

  • Mitä tarkoittaa monikanavaviestintä?
  • Käytössä olevat viestintäkanavat: sähköposti, tekstiviesti ja kirje sekä sähköinen uutiskirje, joka on asiakaskohtaisesti asennettava toiminto.
  • Tutustutaan viestintäarkistoon, joka mahdollistaa mm. valmiiden kirjepohjien määrittämisen.

Oma kone on hyvä ottaa mukaan, jotta pääset heti soveltamaan oppimaasi käytännössä! Mikäli koulutuksen yhteydessä lähetetään maksullisia viestejä (SMS tai kirje), niistä laskutetaan normaalisti.

lmoittautuminen ja lisätietoja

Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 5.12.  ja mukaan mahtuu kahdeksan henkilöä (alustavasti 1hlö/organisaatio). Mikäli sinun täytyy peruuttaa osallistumisesi, ilmoitathan asiasta. Kurssi toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään neljä henkilöä. Jos koulutus on jo täynnä tai viimeinen ilmoittautumispäivä on mennyt, voit olla yhteydessä kouluttajaan ja tiedustella mahdollisuutta liittyä joukkoon!

Lisätietoja: Sanna Judén, sanna.juden@avoine.fi

Tietosuoja
Tilaisuuden järjestäjä, Avoine Oy käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tapahtumaan liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Tilaisuuden järjestäjä ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot