Lokakuu 2019

keskiviikko, 23.10.2019

09:00

Rekisterin pääkäyttäjä loppukäyttäjien tukena

Avoinen toimisto Pääkäyttäjän tärkeimpiä tehtäviä ovat rekisterin muiden käyttäjien opastaminen ja tukeminen liitto- ja yhdistysarjessa sekä rekisterin käyttöoikeuksien ylläpitäminen. Haluaisitko tietää, miten muissa liitoissa ja yhdistyksissä huomioidaan näitä osa-alueita? Tuntuuko sinusta, että haluasit panostaa loppukäyttäjien tukemiseen enemmän, mutta et ole varma miten kehittyä siinä? Tule mukaan kuuntelemaan ja jakamaan hyviä käytäntöjä pääkäyttäjäkollegojen kesken.

Marraskuu 2019

keskiviikko, 20.11.2019

09:30

Rekisterin raporttilistaus ja Excel

Avoinen toimisto Yksi jäsenrekisterin raporttitoiminnoista on Excel-listaus, johon voidaan viedä rekisterin tietosisältöä. Usein listaus vaatii jatkokäsittelyä ja siksi Excelin omien toimintojen tuntemus on tarpeen. Tule ottamaan muutama kätevä Excelin "kikka kolmonen" haltuun, niin arki lähtee sujumaan mukavammin!

Joulukuu 2019

keskiviikko, 11.12.2019

09:30

Sense-rekisterin viestintätoiminnot tutuiksi

Avoinen toimisto Sense- ja Sense Sport- rekisteri mahdollistavat monikanavaviestinnän, jossa viesti voidaan lähettää jäsenille useamman eri viestintäkanavan kautta. Tässä koulutuksessa pääset tutustumaan eri viestintäkanavien mahdollisuuksiin.