Ajankohta

18.9.2019 09:30 – 18.9.2019 11:30

Paikka

Avoinen toimisto

Tapahtumaluokka

Koulutus← Takaisin

Tämä maksuton koulutus on suunnattu Sebacon- ja Ankkuri- rekisterien pääkäyttäjille. Koulutuksen tavoitteena on ymmärtää lomake-editorin perusrakenne ja turvallinen rekisterin tietosisällön käsitteleminen. Koulutuksessa keskitytään seuraaviin perusasioihin:

  • Uuden tietokentän ja uusien valintojen luominen.
  • Tietokentän haettavuuden määrittäminen sekä uuden välilehden käyttöön ottaminen.
  • Lisäksi pohdimme, millä tavoin rekisterin tietorakennetta on mahdollista selkeyttää.

Koulutus alkaa teoriaosuudella, jonka jälkeen voi halutessaan jäädä tutustumaan oman rekisterinsä lomake-editorin sisältöön ja käyttöön. Oma kone kannattaa ottaa mukaan, jotta pääset heti soveltamaan oppimaasi käytännössä!

Huomioithan, että koulutuksessa keskitytään työkalun yleiskäyttöön: Ankkurin ja Ay-ankkurin tietorakenteiden ylläpidossa on eroavaisuuksia ja lomake-editorissa voi olla asiakaskohtaisia käyttöeroja. Myös rekisterin käyttöliittymäversio vaikuttaa lomake-editorin toiminnallisuuksiin.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 12.9.  ja mukaan mahtuu kahdeksan henkilöä (alustavasti 1hlö/organisaatio). Mikäli sinun täytyy peruuttaa osallistumisesi, ilmoitathan asiasta. Kurssi toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään neljä. Jos koulutus on jo täynnä tai viimeinen ilmoittautumispäivä on mennyt, ole yhteydessä kouluttajaan ja tiedustele mahdollisuutta liittyä joukkoon!

Lisätietoja: Sanna Judén, sanna.juden@avoine.fi

Tietosuoja
Tilaisuuden järjestäjä, Avoine Oy käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tapahtumaan liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Tilaisuuden järjestäjä ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.