Ajankohta

28.8.2019 13:00 – 28.8.2019 15:00

Paikka

Avoinen toimisto

Tapahtumaluokka

Opastustuokio← Takaisin

Opastustuokio on suunnattu sekä uusille että vanhoille rekisterin pääkäyttäjille, jotka haluavat vahvistaa omaa rooliansa. Yksittäisten toiminnallisuuksien tai asiakaskohtaisten ratkaisujen sijaan tuokiossa keskitytään pääkäyttäjän rooliin rekisterin kehittäjänä ja ylläpitäjänä sekä loppukäyttäjien opastajana. Opastustuokio on tarkoitettu Sense-, Ankkuri- ja Ay-Ankkuri-asiakkaille.

Tavoite

Tuokion tavoitteena on antaa pääkäyttäjälle kokonaisvaltainen kuva tehtävistä ja vastuista sekä vinkkejä arjen hallintaan. Yksittäisten toiminnallisuuksien tai asiakaskohtaisten ratkaisujen sijaan tuokiossa keskitytään pääkäyttäjän rooliin rekisterin kehittäjänä ja ylläpitäjänä sekä loppukäyttäjien opastajana. Lisäksi tilaisuudessa on mahdollisuus tavata muita pääkäyttäjiä, jakaa hyviä käytänteitä ja saada uusia ideoita.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat sekä uudet että vanhat rekisterin pääkäyttäjät, jotka haluavat vahvistaa omaa rooliansa. Suosittelemme tätä maksutonta opastustuokiota erityisesti uusille pääkäyttäjille ja pääkäyttäjien sijaisille. Opastustuokio on yhteinen sekä Ankkuri-, Ay-Ankkuri- ja Sense-asiakkaille.

Ilmoittautuminen

Tuokio järjestetään mikäli osallistujia on neljä henkilöä ja maksimi osallistujamäärä on 8 henkilöä (ensisijaisesti 1hlö/organisaatio). Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.8.2019 Jos estyt saapumasta paikalle, niin ilmoitathan asiasta mahdollisimman pian. 

Mikäli ilmoittautuminen on päättynyt tai ryhmä jo täyttynyt, olethan yhteydessä osoitteeseen sanna.juden@avoine.fi ja tiedustele mahdollisuutta liittyä joukkoon!


Tervetuloa mukaan!

Tietosuoja
Tilaisuuden järjestäjä, Avoine Oy käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tapahtumaan liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Tilaisuuden järjestäjä ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Henkilötiedot poistetaan 1.12.2019 mennessä.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot