Ajankohta

28.8.2019 13:00 – 28.8.2019 15:00

Paikka

Avoinen toimisto

Tapahtumaluokka

Opastustuokio← Takaisin

Tavoite

Tuokion tavoitteena on antaa pääkäyttäjälle kokonaisvaltainen kuva roolinsa tehtävistä ja vastuista sekä vinkkejä arjen hallintaan. Tuokiossa keskitytään pääkäyttäjän rooliin rekisterin kehittäjänä ja ylläpitäjänä sekä loppukäyttäjien opastajana. Lisäksi tilaisuudessa on mahdollisuus tavata muita pääkäyttäjiä, jakaa hyviä käytäntöjä ja saada uusia ideoita. 

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat sekä uudet että vanhat rekisterin pääkäyttäjät, jotka haluavat vahvistaa omaa rooliaan. Suosittelemme tätä maksutonta opastustuokiota erityisesti uusille pääkäyttäjille ja pääkäyttäjien sijaisille. Opastustuokio on yhteinen Ankkuri-, Ay-Ankkuri- ja Sense-asiakkaille.

Ilmoittautuminen

Tuokio järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään neljä. Osallistujien enimmäismäärä on 8 henkilöä (ensisijaisesti 1hlö/organisaatio). Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.8.2019. Jos estyt saapumasta paikalle, muistathan peruuttaa osallistumisesi, jotta voimme antaa paikkasi mahdolliselle varasijalla olijalle.

Mikäli ilmoittautuminen on päättynyt tai ryhmä jo täyttynyt, voit olla yhteydessä osoitteeseen sanna.juden@avoine.fi ja tiedustella mahdollisuutta liittyä joukkoon!


Tervetuloa mukaan!

Tietosuoja
Tilaisuuden järjestäjä, Avoine Oy käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tapahtumaan liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Tilaisuuden järjestäjä ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Henkilötiedot poistetaan 1.12.2019 mennessä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.