Ajankohta

24.9.2020 13:00 – 24.9.2020 15:00

Paikka

Etäyhteys

Tapahtumaluokka

Opastustuokio← Takaisin

Tavoite

Tuokion tavoitteena on antaa pääkäyttäjälle kokonaisvaltainen kuva roolinsa tehtävistä ja vastuista sekä vinkkejä arjen hallintaan. Tuokiossa keskitytään pääkäyttäjän rooliin rekisterin kehittäjänä ja ylläpitäjänä sekä loppukäyttäjien opastajana. Lisäksi tilaisuudessa on mahdollisuus tavata muita pääkäyttäjiä, jakaa hyviä käytäntöjä ja saada uusia ideoita. 

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat sekä uudet että vanhat rekisterin pääkäyttäjät, jotka haluavat vahvistaa omaa rooliaan. Suosittelemme tätä maksutonta opastustuokiota erityisesti uusille pääkäyttäjille ja pääkäyttäjien sijaisille. Opastustuokio on yhteinen Ankkuri-, Ay-Ankkuri- ja Sense-asiakkaille.

Huom: Opastustuokio järjestetään etäyhteydellä käyttäen Microsoft Teams-ohjelmaa ja ilmoittautuneille toimitetaan tätä varten osallistumislinkki sähköpostitse.

Ilmoittautuminen

Tuokio järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään neljä. Osallistujien enimmäismäärä on 10 henkilöä (ensisijaisesti 1hlö/organisaatio). Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.9.2020. Jos et pääse osallistumaan, peruutathan osallistumisesi, jotta voimme antaa paikkasi mahdolliselle varasijalla olijalle.

Mikäli ilmoittautuminen on päättynyt tai ryhmä jo täyttynyt, voit olla yhteydessä osoitteeseen sanna.juden@vitecsoftware.com ja tiedustella mahdollisuutta liittyä joukkoon!

Edit 14.8.2020: Tapahtuma on täynnä. 


Tervetuloa mukaan!

Tietosuoja
Tilaisuuden järjestäjä, Avoine Oy käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tapahtumaan liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Tilaisuuden järjestäjä ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Henkilötiedot poistetaan 1.11.2020 mennessä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.