Ajankohta

23.10.2019 09:00 – 23.10.2019 12:00

Paikka

Avoinen toimisto

Tapahtumaluokka

Koulutus← Takaisin

Tämän maksuttoman "ideariihen" perusajatus on saada asiakkaidemme hyvät käytännöt jakoon sekä ideoida yhdessä erilaisia tapoja olla läsnä loppukäyttäjien rekisteriarjessa. Liiton tai yhdistyksen rekisterillä voi olla loppukäyttäjiä muutamasta aina useisiin kymmeniin saakka, mutta määrästä riippumatta haasteet ovat usein samankaltaisia. Pohdimme esimerkiksi näitä teemoja:

  • Millä tavoin uudet käyttäjätunnukset on viisainta luovuttaa?
  • Kuinka huolehditaan, että uusi käyttäjä tietää kuinka rekisterin tietosisältöä kuuluu käsitellä?
  • Miten kouluttaa uusille käyttäjille rekisterin perusteet?
  • Millä tavoin loppukäyttäjille tarjotaan yksityiskohtaista apua ja tukea ongelmatilanteissa? 
  • Millaiset ohjeistukset on todettu toimiviksi ja helposti ylläpidettäviksi?
  • Millä tavoin loppukäyttäjille viestitään rekisteriin liittyvistä muutoksista tai mahdollisista käyttökatkoksista?

Tässä tilaisuudessa käymme asioita läpi yhdessä pohtien ja ideoita jakaen. Seuraamme ns. käyttäjäpolkua tunnusten luomisesta aina niiden sulkemiseen asti. Omia koneita ei tarvitse ottaa mukaan. Tilaisuuden luotsina toimii tuoteasiantuntijamme Sanna Judén, jolla on omakohtaista kokemusta uuden jäsenrekisterin jalkauttamisesta valtakunnallisen liiton yhdistyskentälle. Sannalle ovat tulleet tutuiksi erilaisten asiakkaidemme monenlaiset käytännöt myös Avoinella vietettyjen vuosien aikana. Tärkeässä roolissa ovat myös tilaisuuteen osallistuvat pääkäyttäjät, sillä arkiset kokemukset - niin hyvät kuin huonotkin - auttavat löytämään parhaita ratkaisuja rekisteriarjen haasteiden ratkaisemiseen.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 17.10 ja mukaan mahtuu 12 henkilöä (alustavasti 1hlö/organisaatio). Mikäli sinun täytyy peruuttaa osallistumisesi, ilmoitathan asiasta. Tilaisuus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään kuusi. Jos tilaisuus on jo täynnä tai viimeinen ilmoittautumispäivä on mennyt, ole yhteydessä kouluttajaan ja tiedustele mahdollisuutta liittyä joukkoon!

Lisätietoja: Sanna Judén, sanna.juden@avoine.fi

Tietosuoja
Tilaisuuden järjestäjä, Avoine Oy käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tapahtumaan liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Tilaisuuden järjestäjä ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.