Ajankohta

20.11.2019 09:30 – 20.11.2019 11:30

Paikka

Avoinen toimisto

Tapahtumaluokka

Koulutus← Takaisin

Tämä maksuton koulutus soveltuu Sebacon-, Ankkuri- ja Sense-rekisterien pääkäyttäjille. Koulutuksessa keskitytään Excel-listojen käsittelemiseen. Koulutuksessa tutustutaan Excel-ohjelman toimintoihin, joiden avulla rekisteristä otettua jäsenlistausta voidaan käsitellä ja muokata tarpeen mukaan. Kahden tunnin koulutuksessa käydään läpi mm. seuraavia toimintoja:

  • Listauksen sisällön lajitteleminen ja suodattaminen sekä hakutoiminnot.
  • Olemassa olevan sisällön korvaaminen uudella tiedolla.
  • Listauksessa olevien kaksoiskappaleiden etsiminen ja poistaminen.

Koulutus alkaa teoriaosuudella, jonka jälkeen osallistujat saavat halutessaan jäädä tutustumaan Excelin käyttöön omasta rekisteristään haetun listan kanssa. Oma kone on hyvä ottaa mukaan, jotta pääset heti soveltamaan oppimaasi käytännössä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 14.11.  ja mukaan mahtuu kahdeksan henkilöä (alustavasti 1hlö/organisaatio). Mikäli sinun täytyy peruuttaa osallistumisesi, ilmoitathan asiasta. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on vähintään neljä. Jos koulutus on jo täynnä tai viimeinen ilmoittautumispäivä on mennyt, ole yhteydessä kouluttajaan ja tiedustele mahdollisuutta liittyä joukkoon!

Lisätietoja: Sanna Judén, sanna.juden@avoine.fi

Tietosuoja
Tilaisuuden järjestäjä, Avoine Oy käsittelee osallistujien ilmoittautumislomakkeella antamia henkilötietoja tapahtumaan liittyvän viestinnän ja hallinnon hoitamiseksi. Tilaisuuden järjestäjä ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Tapahtuma on täynnä.